Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana ili noći. Možete nas pozvati od 00h do 24h svakog dana u nedelji. Kontaktirajte nas na neki od navedenih telefona ili porukom putem kontakt forme, koja će stići na našu email adresu…

065 6222 626
063 8110 444
011 2570 306


Pozovite nas, informišite se o svemu i zakažite sahranu, odnosno obavljanje kompletne pogrebne usluge
Pogrebna vozila i prevoz

Pogrebna vozila služe za prevoz pokojnika, odnosno preminulih osoba. Njihova namena je transport pokojnika do groblja, crkve ili krematorijuma. Nekada se prevoz pokojnika obavljao kočijama koje su vukli konji. Takav transport praktikuje još uvek po negde iz tradicionalnih Mercedes1razloga. U današnje vreme prevoz pokojnika većinom se vrši luksuznim limuzinama i automobilima sa specijalnom namenom. Ima nekoliko tipova pogrebnih vozila: to su varijante u pikap verziji, zatim karavan i kombi verziji. Karavani većinom služe za prevoz pokojnika od kapele do grobnog mesta, dok kombi vozila imaju svrhu prevoza za duže relacije, kao i prevoz iz inostranstva. Pogrebna vozila su proizvedena za posebne potrebe i kao takva razlikuju se pomnogo čemu od običnih vozila. Medjuosovisnko rastojanje je duže, vešanje je ojačano zbog dodatne težine produžene karoserije i prateće opreme. U Evropi najzastupljenija pogrebna vozila su: Mercedes-Benz, Opel, Ford, Volvo i Jaguar. Cene novih pogrebnih vozila kreću se od 25.000 € pa naviše.
Mercedes2
Naš vozni park
raspolaže sa novim Mercedesovim vozilima koja su namenjena za duža putovanja. Sva vozila su klimatizovana i prilagodjena posebnim namenama, odnosno za obavljanje transporta preminulih osoba i ostalih sadržaja koji su vezani za pogrebne usluge. Sva vozila su tehnički ispravna i prilagodjena Evropskim propisima za putovanja u inostranstvo.