Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana ili noći. Možete nas pozvati od 00h do 24h svakog dana u nedelji. Kontaktirajte nas na neki od navedenih telefona ili porukom putem kontakt forme, koja će stići na našu email adresu…

065 6222 626
063 8110 444
011 2570 306


Pozovite nas, informišite se o svemu i zakažite sahranu, odnosno obavljanje kompletne pogrebne usluge
Važne informacije

Ukoliko vas je zadesio smrtni slučaj, odnosno ukoliko vam je neko od članova porodice preminuo prvo što treba da uradite je da nas pozovete. Odgovorićemo na sva vaša pitanja i daćemo vam neophodne savete šta da preduzmete. Informacije koje su nam potrebne: Ime i prezime preminule osobe, vaše ime, vaše srodstvo sa pokojnikom i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati. Potom će uslediti dogovor oko zakazivanja sastanka, odnosno dolaska u vaš dom radi preuzimanja pokojnika i procedure prevoza, sahrane i svih ostalih usluga.
Ukoliko je smrt nastupila u kući – bez medicinskog nadzora:
Ako je smrt nastupila u kući, a preminula osoba nije bila pod medicinskim nadzorom, u tom slučaju morate obavestiti Patologa koji će doći kod vas i izvršiti pregled pokojnog (ukoliko prethodno pozovete nas mi ćemo angažovati patologa u najkraćem mogućem roku). Kada Patolog izda dozvolu da se shrana može obaviti, onda se kreće sa pogrebnom procedurom i odvozi se telo pokojnika.
Ukoliko je smrt nastupila u bolnici:
Nemate nikakve obaveze, osim da nas obavestite o smrti preminule osobe i eventualno spremite njena lična dokumenta. Preuzimanje preminulog obavlja se direktno iz bolnice.
Ukoliko je smrt nastupila u domu za stara lica:
Nemate nikakve obaveze osim da nas pozovete. U tom slučaju mi preuzimamo telo preminulog i dogovaramo se sa osobljem staračkog doma oko organizovanja procedure i prevoza pokojnika.
Informacije o preminilom koje su nam potrebne:
Puno ime i prezime preminulog
Datum i mesto rodjenja
Broj zdravstvenog osiguranja
Školska sprema
Bračni status
Očevo ime, majčino ime i njeno devojačko prezime
Lične stvari koje treba spremiti za pokojnika:
Fotografija preminule osobe (po mogućstvu novija) Odeća (donji veš, čarape, cipele, garderoba po izboru...) Ukoliko niste u mogućnosti da obezbedite navedene stvari za preminulog, naša agencija vam može obezbediti svu potrebnu odeću.
Za umrlicu u novinama, odnosno čitulju potrebno je sledeće:
Forografija preminulog Spremljen tekst koji će ići ispod fotografija na čitulji Zatim kraća biografija pokojnika, kao i imena osoba iz njegove uže familije.
U svakom slučaju pre bilo kakvih intervencija kontaktirajte našu agenciju „Pogrebne usluge“, dobićete korisne savete, a pored toga oraganizacija sahrane i pogrebna procedura će biti obavljena u predvidjenom vremenskom roku.